استارتاپ ویزای کانادا

مزیت‌های استارتاپ ویزای کانادا

  کشور کانادا کمبود نیروی کار متخصص دارد بنابراین طرح پذیرش مهاجران از طریق کار آفرینی و استارتاپ در کانادا یکی از بهترین روش های اخذ ویزای این کشور می باشد. برای دریافت این ویزا افراد باید نشان دهند که ایده‌ای نوآورانه برای طرح تجارتی خود دارند که علاوه بر توانایی رقابت در مقیاس جهانی، سبب ایجاد اشتغال در کانادا خواهد شد. صاحبان مشاغل می‌توانند حداکثر 5 نفر باشند، اما هر یک باید حداقل 10٪ از سهام را داشته باشند. مالکان باید بیش از 50 درصد حق رای را به صورت مشترک داشته باشند. همچنین استارتاپ مورد نظر باید از طریق یکی از سازمان های حمایتی مورد تایید دولت کانادا، پشتیبانی شود.

اکنون اپلای کنید! کارشناسان اکسمارتاپ شرایط شما را بررسی می‌کنند و با شما تماس می‌گیرند.

در نهایت اداره مهاجرت کانادا هم نیز باید قانع شود که قصد راه اندازی استارتاپ را دارید. در طول دوره ارزیابی درخواست ویزای راه اندازی کانادا، دولت می‌تواند اجازه اقامت موقت را برای مهاجرت به کانادا به شما بدهد. این مجوز به شما اجازه می‌دهد تا شروع به ساخت کسب و کار کنید. زمان پردازش ۱۲ تا ۱۶ ماه طول می کشد. همچنین برای ویزای استارتاپی، آزمون زبان الزامی است . در نظر داشته باشید درخواست کنندگان مهاجرت استارتاپ به کانادا باید توان مالی برای حمایت از همراهان و اعضای خانواده خود را به مدت 6 ماه داشته باشند. متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای استارتاپ کانادا می‌شوند می‌توانند در همان بدو ورود به این کشور به همراه خانواده خود، اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند.

Old Montreal

سازمان‌های حمایت‌کننده دولت کانادا

1- ونچر کپیتال ها (venture capitals) سرمایه گذاران ریسک پذیر : این نوع سرمایه گذاری معمولا با پتانسیل رشد بالا اما ریسک پذیر انجام می شود. معمولا راضی به ایده ها و پروژه های کوچک نیست و همواره به دنبال ایده های نوین و بزرگ می گردد. به عبارت ساده‌تر آن‌ها ایده‌هایی را قبول می‌کنند که شانس موفقیت کمتری نسبت به سایر ایده‌ها دارند. اما در صورت موفقیت، می‌توانند سودهای بسیار را دریافت نمایند.

ونچر کپیتال ها معمولا یشترین مبلغ را به‌عنوان سرمایه‌گذاری در بر روی استارتاپ ها قرار می‌دهند که رقم ۲۰۰ هزار دلار است. بنابراین درصد مشخصی از سهام را نیز برای خود حفظ می‌کنند. این سازمان ها معملا برای ایده هایی که در سطح جهانبازدهی دارند بهترین گزینه می باشند.

در نظر داشته باشید که شما می‌توانید از یک یا چند شرکت به‌صورت هم‌زمان سرمایه دریافت کنید. اما درهرحال سرمایه دریافت شده از ونچر ها نباید کمتر از ۲۰۰ هزار دلار باشد چرا که مشمول طرح استارتاپ نخواهد شد.

2- انجل اینوستورها (angel investors) سرمایه گذاران فرشته: انجل اینوستورها یا شتاب دهنده‌ ها سرمایه گذاران شخصی یا شرکت های متوسطی هستند که پول خوبی در بساط دارند و حاضر هستند که این پول را برای شروع به کار یا برای رشد کردن در اختیار یک استارتاپ قرار دهد. معمولا انجل‌ها در قبال دریافت درصدی از سهام شرکت ها به آنها مبالغی را پیشنهاد میکنند که با آن مبالغ شرکت ها جان تازه ای برای حرکت به جلو بدست می آورند.

3- انکوباتورها (incubators) سرمایه گذاران شتاب دهنده یا مراکز رشد: انکوباتورها به عنوان سرمایه‌گذاران شتاب‌دهنده یا مراکز رشد، نقش مهمی در پیشبرد استارتاپ‌ها دارند. هدف اصلی این انکوباتورها، آماده‌سازی و راه‌اندازی استارتاپ‌ها برای شروع به کار است. آن‌ها به استارتاپ‌ها اطلاعات کاربردی و مهم در زمینه‌های شروع کسب و کار و رشد آن را ارائه می‌دهند، همچنین به ارائه راهکارهای افزایش سرمایه و توسعه کمک می‌کنند.

انکوباتورها نقش معمولی به عنوان راهنما (منتور) نیز ایفا می‌کنند، به طوری که روند رشد ابتدایی استارتاپ‌ها را با دقت پیگیری و مشاوره می‌کنند. این مشاوره‌ها شامل مواردی مانند تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف، استراتژی‌های بازاریابی و فروش، مدیریت منابع مالی و موارد دیگر مرتبط با رشد استارتاپ‌ها می‌شود.

انکوباتورها علاوه بر مشاوره، به استارتاپ‌ها امکانات و منابع مورد نیاز را فراهم می‌کنند. این امکانات شامل فضای کاری مشترک با تجهیزات مدرن، زیرساخت‌های ارتباطی و شبکه‌سازی، مشاوره و مربیگری از تجربیات کارآفرینان موفق، امکانات سرمایه‌گذاری و آموزش‌های مدیریت کسب‌وکار می‌شود.

در نهایت، انکوباتورها به عنوان موقعیت‌هایی برای استارتاپ‌ها برای شروع و رشد بهتر فراهم می‌آورند و از طریق ارائه منابع، آموزش و همچنین همکاری با منتورها، در پیشبرد مسیر موفقیت این شرکت‌ها نقش کلیدی را ایفا می‌کنند.

The Rockies

مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا

1
ارائه یک ایده نو و خلاقانه
2
ارائه طرح تجاری یا Businees plan
3
دریافت نامه حمایتی
4
بررسی استارتاپ و تایید توسط اداره مهاجرت
5
گواهی تمکن مالی
6
مدرک زبان انگلیسی (حداقل آیلتس 5 یا زبان فرانسوی)
Calgary

اکنون اپلای کنید! کارشناسان اکسمارتاپ شرایط شما را بررسی می‌کنند و با شما تماس می‌گیرند.

  1. ثبت درخواست و اخذ ویزای استارتاپ :

 

پروسه‌ی ثبت درخواست نزد اداره مهاجرت کشورهدف و اخذ ویزای استارتاپ ممکن است حدود دو ماه یا بیشتر به طول بیانجامد و پس از اخذ ویزا به اعضای تیم استارتاپی مهلت داده میشود که ظرف مدت معینی به خاک کشورهدف ورود کنند.

 

(معمولا در این مرحله ، رد درخواست به ندرت اتفاق می‌افتد ولی نباید این امکان را نادیده گرفت ؛  در این صورت بسته به دلایل رد درخواست تصمیم ‌گیری‌های لازم صورت می پذیرد.)

  1. ثبت درخواست و اخذ تائیدیه‌ی‌ استارتاپی :

 

طبق قوانین و سلسله مراتب برنامه‌های استارتاپی ، تمامی کشورهایی که در سطح جهان برنامه‌ی استارتاپی خود را معرفی کرده‌اند این بخش از مسیر را اولین و کلیدی‌ترین نقطه‌ی ورود به این برنامه‌ها  قرار داده‌اند .

 

به منظوراینکه طرح کسب و کار شما با تمامی شاخصه‌های تعیین شده‌ و برنامه‌های بلند مدت دولت کشورهدف همخوانی داشته باشد وظیفه‌ی راستی‌آزمایی طرح‌ها و تیم‌های استارتاپی به عهده‌ی سازمانهای بین‌المللی متخصص توسعه‌ی کسب و کار کشورهای نامبرده است که توسط دولت آنها مشخص و معرفی شده‌اند.

به واسطه‌ی اخذ تائیدیه‌ی‌ استارتاپی (تائیدیه‌ی‌ شایستگی استارتاپ) از این سازمانها ، هویت اعضای تیم‌های استارتاپی مجاز به ثبت درخواست ویزای استارتاپ خواهد شد .

  1. تکمیل و آماده‌سازی استارتاپ :

 

در این مرحله به نقاط ضعف و قوت طرح/ اختراع و تیم استارتاپی که در مرحله‌ی ارزیابی سه‌گانه‌ به آنها واقف شدیم پرداخته میشود و در صورت نیاز اصلاح و تقویت در نقاط مختلف آنها اعمال و توسعه‌ی زیرساختی استارتاپ انجام خواهد شد .

 

 این مرحله شامل :

– اختصاص مشاوره‌های لازم به تیم استارتاپی

– انجام تحقیقات و مطالعات بازار موردنیاز

– تدوین طرح‌ توجیهی کسب و کار

– تنظیم مدل  کسب و کار

– نگارش پیچ‌دک

– انجام رایزنی‌های لازم

– تامین نیروی متخصص درصورت نیاز

– جذب سرمایه‌گذاری

 نیز میشود.

 

(بسته به مقدار حجم کار فنی مورد نیاز که برای این مرحله باید انجام شود ، بازه‌ی زمانی تکمیل و آماده سازی هر طرح و تیم استارتاپی میتواند متفاوت باشد)

  1. 1. ارزیابی سه‌گانه‌ی طرح / اختراع و تیم استارتاپی :

 

معمولا ارزیابی طرح‌ / اختراع و تیم استارتاپی توسط اکسمارتاپ ابتدا با مدنظر قراردادن شاخصه‌های تعیین شده‌ی اولیه عمومی لازم برای پذیرش در کشور هدف و سازمانهای بین‌المللی متخصص توسعه‌ی کسب و کار آن کشورها ، در سه‌گام و به شرح زیر صورت میپذیرد :

 

1.جذابیت استارتاپ برای کشورهدف

2.قابلیت اجرا در مقیاس بالا

3.ظرفیتهای اشتغالزایی در کشور هدف

4.خلاقانه بودن