استارتاپ ویزای کشور استونی

ویژگی‌های استارتاپ ویزا استونی:

اکنون اپلای کنید! کارشناسان اکسمارتاپ شرایط شما را بررسی می‌کنند و با شما تماس می‌گیرند.

استونی، کشوری کوچک واقع در شمال اروپا، در شبه‌جزیره بالتیک قرار دارد. این کشور از سه استان مستقل شامل هاریو، تارتو و پارنو تشکیل شده است. جمعیت آن حدود ۱٫۳ میلیون نفر است. تالین، پایتخت و بزرگ‌ترین شهر این کشور است. یکی از کشورهای پیشرو در فناوری اطلاعات شده است. اقتصاد استونی بر اساس بازار آزاد است و بخش‌های اصلی آن شامل صنعت‌های الکترونیکی، ارتباطات، گردشگری و خدمات فناوری اطلاعاتی می‌شوند. همچنین، کشاورزی و صنایع غذایی نیز نقش مهمی در اقتصاد این کشور دارند.

استونی یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای زندگی و نیز شروع یک کسب و کار پر رونق است. شما می توانید با استفاده از استارتاپ به این کشور مهاجرت کرده و اقامت آن را بگیرید. ویزای استارتاپ استونی به کارآفرینان و نوآوران غیراروپایی اجازه می‌دهد در اکوسیستم استارتاپی استونی حضور یافته و طرح خود را اجرا کنند. دولت استونی از برترین کشورهای جهان در صنعت تکنولوژی اطلاعات و علوم کامپیوتر در جهان است و بر این اساس از طرح های استارت آپ در حوزه IT استقبال می کند. کشور استونی در میان 3 کشور برتر اروپا برای موسسان و بنیانگذاران کسب و کارهای استارتاپ قرار دارد. سایت معتبر www.eu-startups.com کشور استونی را در بین 3 کشور اروپایی برتر برای راه اندازی استارت آپ و طرح های تجاری خلاقانه رتبه بندی کرده است.

شرایط لازم اخذ ویزای استارتاپ استونی

کسب و کار متقاضیان برای اخذ ویزای استارتاپ استونی و راه اندازی کسب و کار نوآورانه در این کشور باید دارای شرایط لازم باشد. از مهم ترین شرایط لازم برای اخذ ویزای استارتاپ استونی موارد زیر را می توان نام برد:

  • کسب و کار نوآورانه: کسب‌وکار شما باید به عنوان یک کسب‌وکار نوآورانه شناخته شود که در حوزه فناوری و استارتاپ فعالیت می‌کند و ایده کاری با پتانسیل رشد و توسعه در سطح جهانی دارد.
  • بیزینس پلن: شما باید بیزینس پلن مناسبی برای کسب‌وکار نوآور خود آماده کنید و ایده‌ها و مدل کسب‌وکارتان را به طور دقیق توضیح دهید.کسب‌وکار شما باید دارای مقیاس‌پذیری باشد و قابلیت رشد در سطح بین‌المللی را داشته باشد.متقاضی باید تاییدیه های لازم از سازمان های ارزیابی برای راه اندازی کسب و کار در استونی قبل از تاریخ درخواست ویزای استارتاپ استونی دریافت کرده باشد.
  • توان مالی: برای اخذ ویزای استارتاپ، باید توانایی مالی حداقل 2 هزار یورو در هر سال را برای پوشش هزینه‌های اولیه زندگی در استونی اثبات کنید.متقاضی باید دارای گواهی تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی در مدت اقامت در استونی باشد و بودجه کافی برای حفظ و نگهداری کسب و کار خود پس از راه اندازی در این کشور را ارائه دهد.
  • تحصیلات و تجربه کاری: این ویزا نیاز به تحصیلات خاصی ندارد و تجربه کاری قبلی هم معیار اصلی نیست و همچنین شما برای درخواست ویزای اقامت استارتاپ استونی نیاز به مدرک زبان ندارید، اما قطعا برای توسعه کسب و کارتان و برقراری ارتباط با مردم به حداقل دانش ارتباطی و زبان نیاز دارید (آیلتس جنرال 5.5).

فرایند ثبت درخواست ویزای استارتاپ استونی

جهت اخذ ویزای استارتاپ استونی کافی است مراحل زیر را طی نمایید:

  • پر کردن فرم اولیه مشخصات: در این فرم باید مشخصات خود و شرکتتان را وارد کنید. کمیته استارتاپ استونی به بررسی این فرم خواهد پرداخت. پس تا جای ممکن اطلاعات را به‌طور کامل در آن لحاظ کنید.
  • فرآیند تأیید صلاحیت: کمیته استارتاپ استونی متشکل از افرادی است که عضو اجتماع استارتاپ‌های استونی نیز هستند. آن‌ها مشخصات شما را بررسی می‌نمایند و ظرف تنها 10 روز کاری تصمیم نهایی را درباره استارتاپ شما می‌گیرند. در صورتی‌ که صلاحیتتان تأیید شود، یک نامه تأییدیه به همراه کد تأیید درخواست برای شما فرستاده خواهد شد. به همراه داشتن این کد برای مراحل بعدی ضروری خواهد بود.
  • درخواست ویزا: پس از تکمیل فرایندهای تأیید صلاحیت، باید فرم درخواست ویزای استارتاپ استونی را پر نمایید. کد تأییدیه را نیز حتماً باید در این فرم وارد کنید. این فرم را باید در محل سفارت‌خانه استونی در ایران پر نمایید و تحویل دهید.
  • سفر به استونی: پس از تکمیل مراحل بالا، وقت آن است که به استونی سفر کنید.
Cathedral of Saint Mary

انواع ویزا و اقامت بر اساس ویزای استارتاپ استونی

علاقه مندان به این گونه ویزا می توانند برای دو نوع ویزا یا کارت های اقامت درخواست دهند، البته اگر واجد شرایط باشند و شرایط و اسناد کافی برای متقاعد کردن سفارت داشته باشند. اولین نوع ویزاهای نوع  C، طیف وسیعی از ویزای کوتاه مدت است که معمولا کمتر از 90 روز صادر می شود و متقاضی می تواند به این ویزا به استونی سفر کند. بعد از سفر به آنجا فرد می تواند کارهای مربوط به درخواست اجازه اقامت یک ساله را انجام دهد.

نوع دوم که به ویزای تجاری معروف است، ویزای نوع D است که برای دوره های بیش از 90 روز و حداکثر تا 365 روز صادر می شود. این ویزا بر اساس مدارکی مانند مجوز کار در استونی صادر می شود و در مقایسه با ویزای نوع C ، متقاضی نیاز به ارائه مدارک بیشتری دارد.

در صورتی که متقاضی تمایلی به اخذ اقامت نداشته باشد، می تواند این ویزا را به مدت 6 ماه (180 روز) دیگر تمدید کند، اما در پایان مجموع 18 ماه، این ویزا قابل تمدید نیست و متقاضی باید برای دریافت کارت اقامت اقدام کند. 

اگر متقاضی مایل به دریافت ویزا نیست، می تواند با ارائه مدارک اضافی مانند مدارک ثبت شرکت و مجوز کار در استونی، برای دریافت کارت اقامت موقت استونی اقدام کند. کارت اقامت برای مدت 1 تا 5 سال بسته به شرایط هر متقاضی صادر می شود اما با اعتبار حداکثر 5 سال.

Estonia Narva City

شرایط تمدید اقامت در استونی

اگر شما شرکت ثبت‌شده در استونی داشته باشید، ویزای شما ۵ ساله صادر خواهد شد؛ وگرنه ویزای شما یک ساله خواهد بود. در هر صورت حتی اگر هم یک ساله باشد، می‌توانید پس از رسیدن به استونی شرکتی را ثبت کرده و در پایان سال اول ویزای ۵ ساله دریافت کنید همچنین همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال شما، همراه با شما ویزا و اجازه اقامت دریافت خواهند کرد. پس از ۵ سال اول، شما قابلیت دریافت اقامت دائم استونی را خواهید داشت و اگر ۵ سال بعدی را بدون محکومیت کیفری و یا حقوقی سپری کرده و زبان استونیایی را فرابگیرید، پاسپورت استونی دریافت خواهید کرد.

Estonia Sareema Island

اکنون اپلای کنید! کارشناسان اکسمارتاپ شرایط شما را بررسی می‌کنند و با شما تماس می‌گیرند.

  1. ثبت درخواست و اخذ ویزای استارتاپ :

 

پروسه‌ی ثبت درخواست نزد اداره مهاجرت کشورهدف و اخذ ویزای استارتاپ ممکن است حدود دو ماه یا بیشتر به طول بیانجامد و پس از اخذ ویزا به اعضای تیم استارتاپی مهلت داده میشود که ظرف مدت معینی به خاک کشورهدف ورود کنند.

 

(معمولا در این مرحله ، رد درخواست به ندرت اتفاق می‌افتد ولی نباید این امکان را نادیده گرفت ؛  در این صورت بسته به دلایل رد درخواست تصمیم ‌گیری‌های لازم صورت می پذیرد.)

  1. ثبت درخواست و اخذ تائیدیه‌ی‌ استارتاپی :

 

طبق قوانین و سلسله مراتب برنامه‌های استارتاپی ، تمامی کشورهایی که در سطح جهان برنامه‌ی استارتاپی خود را معرفی کرده‌اند این بخش از مسیر را اولین و کلیدی‌ترین نقطه‌ی ورود به این برنامه‌ها  قرار داده‌اند .

 

به منظوراینکه طرح کسب و کار شما با تمامی شاخصه‌های تعیین شده‌ و برنامه‌های بلند مدت دولت کشورهدف همخوانی داشته باشد وظیفه‌ی راستی‌آزمایی طرح‌ها و تیم‌های استارتاپی به عهده‌ی سازمانهای بین‌المللی متخصص توسعه‌ی کسب و کار کشورهای نامبرده است که توسط دولت آنها مشخص و معرفی شده‌اند.

به واسطه‌ی اخذ تائیدیه‌ی‌ استارتاپی (تائیدیه‌ی‌ شایستگی استارتاپ) از این سازمانها ، هویت اعضای تیم‌های استارتاپی مجاز به ثبت درخواست ویزای استارتاپ خواهد شد .

  1. تکمیل و آماده‌سازی استارتاپ :

 

در این مرحله به نقاط ضعف و قوت طرح/ اختراع و تیم استارتاپی که در مرحله‌ی ارزیابی سه‌گانه‌ به آنها واقف شدیم پرداخته میشود و در صورت نیاز اصلاح و تقویت در نقاط مختلف آنها اعمال و توسعه‌ی زیرساختی استارتاپ انجام خواهد شد .

 

 این مرحله شامل :

– اختصاص مشاوره‌های لازم به تیم استارتاپی

– انجام تحقیقات و مطالعات بازار موردنیاز

– تدوین طرح‌ توجیهی کسب و کار

– تنظیم مدل  کسب و کار

– نگارش پیچ‌دک

– انجام رایزنی‌های لازم

– تامین نیروی متخصص درصورت نیاز

– جذب سرمایه‌گذاری

 نیز میشود.

 

(بسته به مقدار حجم کار فنی مورد نیاز که برای این مرحله باید انجام شود ، بازه‌ی زمانی تکمیل و آماده سازی هر طرح و تیم استارتاپی میتواند متفاوت باشد)

  1. 1. ارزیابی سه‌گانه‌ی طرح / اختراع و تیم استارتاپی :

 

معمولا ارزیابی طرح‌ / اختراع و تیم استارتاپی توسط اکسمارتاپ ابتدا با مدنظر قراردادن شاخصه‌های تعیین شده‌ی اولیه عمومی لازم برای پذیرش در کشور هدف و سازمانهای بین‌المللی متخصص توسعه‌ی کسب و کار آن کشورها ، در سه‌گام و به شرح زیر صورت میپذیرد :

 

1.جذابیت استارتاپ برای کشورهدف

2.قابلیت اجرا در مقیاس بالا

3.ظرفیتهای اشتغالزایی در کشور هدف

4.خلاقانه بودن